Skip to eusi

HGH - cai mancur tina kaéndahan sareng nonoman!

Rébuan pasien di dunya parantos parantos ngarobih kahirupan sareng awakna pikeun langkung saé, tingkat luhur pikeun binaraga, pembakaran lemak, sareng prosés anti sepuh

Kéngingkeun konsultasi WhatsApp kami ayeuna!
Free pengiriman barang

2-3 dinten pangiriman ti Bangkok

Masihan Us A Telepon

+ 66946357637

WhatsApp sareng urang

Kami nawiskeun 24 / 7 dukungan

Pangmayaran aman

Kami nampi PayPal, Transfer Wire, Bitcoin

Taroskeun kami ka cara anu saé pikeun anjeun

Tulis ka kami ku utusan ponsel, simpen waktosna

24/7 WhatsApp, Line, Viber, Telegram ku telepon nomer kami +66 94 635 76 37

Naha anjeun badé nampi kode promosi sareng diskon saminggu sakali?

Kami janji - henteu aya spam dina email, ngan ukur hébat, tawaran nyata!

Kami dina Peta Google (punten nelepon sateuacan kunjungan kami)

Indikasi kanggo nganggo HGH, 3 arah utama tina perawatan ku kursus Hormone Human Growth

Anu urang?

Kami agén panalungtikan profésional sareng distributor produk Hormone Human Growth di sababaraha nagara kalebet Singapura. Pausahaan kami mangrupikeun perusahaan munggaran di Singapura anu tiasa ngajamin kualitas pang éfisiénna sareng pangiriman FREE HGH anu suksés. Urang tiasa nyayogikeun pengiriman Express dina sababaraha dinten ka mana waé di Singapura sareng pangiriman internasional gancang. Produk urang asli, aman, sareng efisien ogé disatujuan ku FDA (Administrasi Pangan & Narkoba) di sababaraha nagara. Nomer Pendaptaran E-Dagang: F0167552340007

Kumaha ngagunakeun HGH?

Rekomendasi dosis tina HGH

Dosis suntik dawam tina HGH nyaéta:

2 IU (0.6 mg) pikeun awéwé 25-35 taun anu beuratna tina 40-70 kg

3 IU (0.9 mg) pikeun awéwé umur 35 anu beuratna 50 kg atanapi langkung

2 IU (0.6 mg) pikeun lalaki 25-30 taun anu beuratna 80-100 kg

3 IU (0.9 mg) pikeun lalaki 30 taun anu beuratna tina 80-120 kg

Waktos pikeun suntikan:

Langkung hadé pikeun nyuntik suntikan dina énjing-énjing sateuacan sasarap dina burih kosong atanapi atanapi saatos tuang terakhir jam 2 saatos tuangeun tuangeun sare (sapertos latihan nunjukkeun, ngabagi dosis poéan kana sababaraha bagian masihan hasil anu sami sareng suntikan 1 per dinten)

Kursus lengkep dina bulan 6 pikeun ngarengsekeun hasil awak impian anu sampurna! Candak dinten HGH 6 minggu dinten Senén - Saptu (pause Minggu) Kursus bulan 6 dibagi janten bagian 2 - 3 dinten 6 dinten saminggu, teras ngareureuhkeun dinten 30, teras deui 3 bulan 6 dinten minggu.

Pikeun inpormasi anu langkung lengkep, hubungi ahli endokrinologis dokter kami.

Diajar langkung seueur ngeunaan HGH

Tetep jauh tina HGH palsu!

Kami henteu hoyong palanggan urang nyéépkeun artos pikeun hal anu henteu jalan, sareng dina skenario anu parah nyababkeun ngarugikeun kasehatan. Ku sabab kitu urang henteu ngeserkeun beuli umum Produk HGH. Produk urang henteu ngan disatujuan ku FDA tapi ogé minangka Hormone Manusia Pertambangan anu paling kuat aya di pasar ayeuna, numutkeun IMS, perusahaan pamasaran anu diakui sacara internasional. HGH ngandung Somatropin, anu mangrupikeun bahan kimia anu sacara alami ngahasilkeun awak manusa, diwangun ku urutan asam 191. Émut! dina usaha nyimpen produk anu tiasa dituduhkeun anu murah, anjeun résiko kéngingkeun palsu sareng ngarugikeun kasehatan. HGH Singapura Farmasi ngasuh tanggung jawab pinuh pikeun kualitas produk urang, kami siap nyayogikeun sertipikat pikeun produk urang sareng ngajamin panglayanan palanggan anu pangsaéna.

Pilihan Pangiriman HGH di Singapura, pangiriman internasional

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "WebSite", "name": "HGH Singapore", "url": "https://hghsingapore.com" }